Palapelit seinällä

Mervi Liikala 13.11.2009 18:11:39

 Stenvall - Jossain vaiheessa
 Stenvall - Ystävä lähellä
 Stenvall - Kenen siirto

 Stenvall - Sosiaaliset suhteet...(itse)  Stenvall - Lavastettu onni
 Leonardo da Vinci - Proportions

 Bougereau - First Kiss  Rafaello - Angels
 Stenvall - Matkalla kapteenin pöytään

 Old world map (oma) ilman kehystä
 Disney - Mickey Mouse (oma) ilman kehystä
Disney - Mickey Mouse (oma) ilman kehystä
 

Disney - Mickey Mouse (oma) ilman kehystä 6 kukkapalapeliä  (oma) ilman kehyksiä
Vielä 2 tekemättä....

Palapelit kehystettynä seinällä ovat minun asunnossani ihan must juttu!! En osaa selittää mikä niissä viehättää... Ehkä se tekemisen vaiva teköö niistä sen arvosia. 

Nyt täytyy kyllä paljastaa, että yllä esitellyistä palapeleistä vain osa on itse tehtyjä. Mulla on ollut sellanen pikkusiskon "palapelitehdas" tuolla Kälviällä. Sieltä on tullu palapelit valmiiksi koottuna, 4 osaan sanomalehtien väliin purettuna ja kotiin kuljetettuna... Sisko ostaa pari kertaa vuodessa "rekallisen" palapelejä Saksasta. Sieltä nämä uudetkin on tilattu.

Palapeleistä kaksi on kehystetty ammattilaisella. Muut kehykset on ostettu Ikeasta. Suosikkiani on Ikean Ribba kehykset. Tällä hetkellä kehykset puuttuu uusista palapeleistä.

« takaisinKOMMENTIT

Jossu  03.07.2009 08:49:03

Heh, oonko mä tosiaan tehny sulle noin monta palapeliä????? Ny ku oot itse päässy kokoamisen makuun, niin anna mennä vaan..... Äkkiähän noi viisi uutta on tehty:)

Roosmari  07.07.2009 08:20:04

Niimpä... monta palapeliä on sun palapelitehas tosiaan jo toimittanu!!!!! Viidestä uudesta on nyt jo kaksi tehty (kummatkin Mickey Mouset). Laitan kuvat piakkoin tänne sivuille! Ymmärsin muuten vihdoin, miten älyttömän tärkeää on lajitella paloja värin ja muodon mukaan... helpottaa ja nopeuttaa todella paljon! Kiitos vaan vinkistä!Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::