80-luvun kirjoituskone sisustukseen

Liikala Markku 25.04.2009 04:30:24

Sain tämän koneen äidiltä ja isältä joululahjaksi vuonna 1983. Samana jouluna meille tuli semmonen vaaleansininen pyöreä likapyykkikori. Muistan sen Joulun hyvin,koska äiti ja isä joutuvat sillä joululahjojen ostoreissulla kolariin.

Tällä koneella on tullu kirjotettua monen monta pientä ja vähän pidempääkin rakkaustarinaa ala- ja yläasteella. Semmosia haavetarinoitahan ne oli pojista ja rakastumisesta ... Niissä tarinoissa mä olin muka laihtunu (olin semmonen pullukkatyttö) kamalasti ja olin yhtäkkiä tosi hyvän näkönen!! Kaikki koulun näteimmät tytöt oli mulle kateellisia, kun se meiän koulun komein poika tietty sitte heti rakastu muhun!!

Kone toimii hyvin, testasin. Vähän on tuo mustekela oli jo kuivanu. Sormilihakset on  vaan jostain syystä huonossa kunnossa, A-kirjainta en saanu enää lyötyä kunnolla ollenkaan...

Nahkaseen kirjotuskoneen koteloon on laitettu valmiiksi lisää paperia, jos vaikka yhtäkkiä tuloo joku hyvä kirjotusinspis. Eihä sitä koskaa tiiä, jos vaikka ihan joku menestyksen arvonen kirjotusinspis purasis...

Konjamiinipullo on sitä varten, että jos se yhtäkkinen inspis sitte katoaakin!! Eikös aika useat kirjailijat vähän kirjottamisen lomassa naukkaile lisää ideoita pullosta?

Omalle Räpsyripselle on konetta testatessa paperiin kirjoitettu viesti: " Minä tykkään sinusta!! "

 

 

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::