Vanhojen aarteiden alttari...

Mervi Liikala 25.04.2009 04:29:23

 ... aarrepöytä kokonaisuuessaan ...
... paapan vanha silimälasikotelo ...
 ... vanhat kerihtimet ...

 

Pidän vanhoista esineistä. Yhelle pöydälle oon keränny vähän pieniä vanhoja tavaroita näkysälle. Osa on ostettu kierrätystorilta,osa on tuotu lapsuuenkodista. 

Vasemmalla kuvassa on pöytä kokonaisuudessaan

- Vasemmalla oma hopeinen kastepäivänä kummeilta saatu kynttilänjalka. Siihen on kaiverrettu tämän tytön mitat (painoa 4850g ja pituutta 55cm). Aika pötky!

- Vanhoja avaimia pari kappaletta sekä vanha ruosteinen lukko. Yksi vanha avain on tuotu kotoa, toinen avain ja lukko on ostettu Ossin kierrätystorilta.

- Ammesmäen paapan vanha silimälasikotelo. Hopeinen kaiverrettu "Eino Ammesmäki" laatta kotelon päällä. Kotelo oli minulla ensin käytössä omille aurinkolaseille, mutta nykymuodin mukaiset isot aurinkolasit ei sitte tähän enää mahtunukkaan!

- Vanhat kerihtimet. Nämä on tuotu kotoa.

- Takana, tuo pitkä puinen, on reen pankka. Löyty kotoa navetan päältä. Het hieno ku mikä. Muistan kyllä nyt missä kohassa tuo pankka reessä oli ennen vanhaan, mutta älä vaan kysy sitä enää parin viikon päästä!!!

- Oikealla yksi tärkeä aarre. Sydämen muotonen kivi Kiss Räpsyripsi toi sen mulle joltakin reissulta. Se on ihan varmasti valinnu sen mulle just ton muodon takia, vaikka se ei sitä suostunu myöntämään!!


Äiti oli tämäkin säilyttänyt! Virsikirja. Etusivulla lukee: Mervi Liikala, Ole uskollinen, niin minä annan sinulle elämän kruunun, sanoo Jeesus. Pyhäkousta 1979, Vimpelin seurakunta. Pyhäkoulua pidettiin ensin meidän kylällä Pokelassa Katajan Sylvin eli Einonsylyvin luona. Me siitä Sylyvistä tykättiin!!! Pikkuveljeni välillä muistutti Sylviä siitä, että Tarzan on paljon kovempi kundi!!!  Kun pitopaikkaa sitten muutettiin, en muista minne, pikkuhiljaa me ei enää käyty ollenkaan. Ei se ollut samanlaista kuin Sylvin luona...

 

« takaisinKOMMENTIT

Taina  03.03.2009 09:46:06

tosi kivat sivut sulla! ihania ja käsitöihin innostavia töitä/kuvia! miekin haluun tehä kaikkea ite! Iloa sulle elämään jatkossakin!Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::