WANHOJA KAUNIITA

Mervi Liikala 22.06.2011 16:36:05

Minun silmää miellyttää vanha ja ruosteinen, toisen silmään se on roskaa. Nämä vanhat isot ruosteiset pultit ja vanha kaivon kansi löytyi roskalavalta. Ootko koskaan nähny noin kaunista saippuatelinettä??


Vanha kompassi ja kello löyty paapan romulaatikon jäämistöstä. Se sisälti aikoinaan kaikkea mahollista pientä roinaa. Pikkusiskon kanssa viime pääsiäisenä kallattiin laatikon sisältö. Sisältö löyty heinälaosta, vanhan kirjotuspöyän laatikosta ja siitä tehtiin heti kristillinen perinnönjako siskon kanssa. Minä sain siinä jaossa vanhan kompassin ja Leijona-kellon.

 

Tämän kaunis kello otettiin pois seinältä kotitalon remontin ajaksi. Se lepäsi tallessa kuistinpäällyksen sängyllä vielä remontin päätyttyäkin. Rohkaisin mieleni ja kysyin, saisinko viiä ihanuuen omaan kotiin. Äitille se sopi. Ilmoitin muille sisaruksilleni, että muistavat kellon sitte lopullisessa perinnönjaossa... Tohtoria kello on vanha parka vailla...

Varmaan Tiimarista ostettujen joulukortteihin tarkotettujen puukoristeiden pakkauksesta jääny puulokerikko sai ylleen uuen maalin ja sisäänsä vanhoja aarteita. Ihanan vino ja roisi taideteos!!


 

« takaisinKOMMENTIT

paivi  20.06.2011 03:57:30

Ihania korsistuksia taasen. Kateeks kaypi :) 

as  27.03.2016 13:38:03

Myisikkö kompassinKommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::