Asuntomessuilla Kokkolassa 2011

Mervi Liikala 07.08.2011 07:34:45

Kävin Kokkolan asuntomessuilla siskoni Johannan kanssa. Olin vähän niinku pikkukesälomalla. Mikä olis ihanampaa ku viettää päivää siskon kanssa katellen ihania taloja?? Messujen sisustukset oli aika moderneja mun makuun. Verhoja ei ollu oikeen missään ja lasisia seiniä oli siellä täällä. Monessa talossa oli lasiseiniä mun mielestä liikaaki, nimittäin kylypyhuoneen seinäki saatto olla lasia ja naapuri näki sinne suoraan kodinhoitohuoneen ikkunasta. Yksityisyys puuttu näistä taloista kokonaan. Voihan olla, että talojen oikeat asukkaat sisustaessaan niitä lisää kaihtimia ja verhoja... Oli messuilla modernin lisäks paljon kaikkea munki ruosteista pintaa rakastavaa silimää miellyttävää. Ja koska näitä messukuvia oli myös muissa blogeissa, kehtasin sitte itekki niitä tänne laittaa.

Tässä malli Vimpelin ja Salamajärven paapoille Riinan leikkimökin malliks. Voiskohan tämmönen lapsetonki tettää/tehä tuommosen, vaikka vaan kesäkeittiöks?? Korkeutta tällä mökillä nimittäin on ruhtinaallisesti ihan aikuisellekki!!

Mielettömän hieno laatta Teritalojen asunnon eteisessä!! Ruosteisen ihana...

Jämerän messukohteen saunassa oli laattaseinät ja lasinen seinä. Lauteista ja kiukaasta tykkäsin, mutta seinistä en. Heikius Hus oli ehkä se talo, jonka kylppärissä oli nämä mielettömän ihanat paneelin näköset kaakelit!! Ihan mielettömän hienot!! Laatoilla oli jopa "jalkalistat" kaakelista... aahhh... Muutenki tämän talon sisustus oli minusta hienoin!

Heikius Husin työhuoneen sisustus oli ihana, mutta mieletön oli maisemakin!! Sisko nappasi sisustustarroista malleja itelleen. Tämä tarra oli todella hieno. Kun olis tilaa, niin tilaisin ehottomasti.

Tässä kuvassa on "välitila" talon ja rantasaunan välillä. Lasitettu tila, jossa on takka. Älyttömän hieno kokonaisuus jokaista yksityiskohtaa myöten. Kaikki ottasin... jos tulis se lottovoitto...

Hieno idea kirjahyllyksi. Ihanan ruosteiset sivutikkaat ja kulahtaneet lauat. Tapetti, amerikkamatsku, nurkassa oleva lamppu eikä vasemmanpuolinen tuoli innosta mitenkään kovasti.

Ihana tapetti. Sopis vaikka vessaan hienosti...

Yks iso syy, miks halusin messuille oli Kastellin Economy talot. Oon sentään niin monta kertaa sisustanu näitä kahta unissani, päiväunelmissa, ihan millimetripaperilla jne. että aika tuttua on... Näissä messumalleissa oli neliöitä 105 tai 113 neliötä. Molemmissa siis juurikin sopivasti 1 - 2 henkilölle, mutta ehkä kuitenkin tuo erillinen vierashuone olis kiva. Hintakin olis meleko kohillaan omasta pussista maksettavaks, vaikka en sitä vielä irti saakkaan. Taloja oli messuilla 4 ja niitä tutkittiin tarkkaan. Mittailtiin ja tutkittiin. Löyettiin hyvää ja vähän huonoakin. Ei mitään niin huonoa, mitä en ite korjais tai rahalla sais. Niinku jiirilistat, keittiön toinen kaappirivi ja toinen suihku...

Vessa ja kylppäri

Huone nro 1

i
Huone nro 2 (tästä tulis ehkä Kaivelin työhuone)

i

Huone nro 3 (tästä tulis mun ompelu/askarteluhuone)

Huone nro 4 (tästä tulis vierashuone)

Keittiö (tässä tuumailtiin pöyän asentoa aika tovi...)Olohuone pienemmästä versiosta

... taas riittää haaveiltavaa...

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::