BILELAUKKU TOOOSI BILEHILEELLE

Liikala Mervi 20.02.2014 20:04:18

Kaverit ja läheiset tietää, että mä oon ihan mahoootoon bilehile!! Noh, eipäs viiti valehella. Mutta, jos sitä tulis lähettyä, nyt on bilelaukku valamiina!! Laukku sopii mukavasti kouraan ja on melekosen täytelline.

Olin jo pitkään haaveillu tekeväni tämmösen laukun tölkin nipsuista. Värväsin lähipiirin nipsujen keruuseen ja tulosta synty pikku hilijaa. Kiitos kaikille ahkerille kerääjille.

Kiitos erityisesti eräälle lähipiirin miehelle, joka merkilleen kuuliaisena tuottaa yhenlaista nipsua hyvin. Näistä nipsuista on tehty tämä ensimmäinen laukku. Kokoa laukulla on 17 x 12 cm ja nipsuja kulu 220kpl. Lankana on Novitan silver.

Ohjeita virkkaamiseen sain Tölkkidesign kirjasta. Jonotin kirjaa 2kk kirjastosta. Taitaa olla nyt in tämä juttu!! Kopioin kirjasta tuon läpivirkkaustekniikan, mutta laukun mallin suunnittelin ite.

Kirjassa oli kauheasti ihania ohjeita ja niitä nipsujaki on. Eli uusia tekemään!!

Mervi

« takaisinKOMMENTIT

Anu Herrala  29.05.2016 10:47:38

Hei!

Minäkin ihastuin noihin klipsulaukkuihin ja rupesin tekemään niitä. Yksi jo valmiina, saman tyyppinen kuin kuvassa ja sama lanka. Toista aloitin tekemään vuorovirkkaus tekniikalla ja sekin melkein valmis. AIVAN MAHTAVAA TEHDÄ sekä nähdä myös oman työn tulos.

Mervi Roosmari.fi  30.05.2016 19:52:18

Hei Anu! Kiva kuulla, että sinäkin olet hurahtanut laukkujen tekoon! Minulla on virkkaustyöt kokonaan tauolla kyynärpään tulehduksen (tenniskyynärpää) vuoksi jo viidettä kuukautta. Toivottavasti käsi olisi kohta kunnossa. Olen haaveillut semmosesta isosta tölkin nipsuista virkatusta kassista. Mukavia virkkauskelejä sinulle!! t. Mervi Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::