VIRKATUT LIINAT SISKON LIINOJEN MALLILLA

Liikala Mervi 22.10.2017 12:34:11

Kaiveli kun viimen vihon lähti kauan haaveilemalleen formulareissulle Malesiaan, minä yritin nauttia yksin olosta. Työpäivien jäläkeen kävin jumpilla ja illat laiskottelin suihkun jäläkeen yöpaiassa takkatulen leimussa syyyen herkullisia salaatteja lempparisarjojen pyöriessä boksilta. 

Kerkesin laiskottelun lomassa virkata 2 liinaa olohuoneen sohvapöyälle. Pöyällä on ollu jo nelisen vuotta joko Ikean meriheinäset pyöreät tabletit tai mun virkkaamat mustat tabletit. Alako jo kyllästyttää, vaikka tykkäänki niistä virkatuista mustista tableteista mahottomasti. Pääset kurkkaamaan nuo mustat tabletit tästä linkistä.

Nämä uuet liinat on virkattu Lankavan Esito virkkauslangasta. Virkkuukoukku 2,5mm. Liinojen ohje on vanha tuttu. Virkkasin nimittäin siskolle samalla ohjeella kolme liinaa pari vuotta sitten tuparilahjaksi. Siskon liinat voit kurkata tästä linkistä. Ja siihen liinojen alakuperäseen ohjeeseen pääset tästä linkistä. Jätin pois kierrokset 22-26, ettei liinoista tulis liian isot. Liinat on nyt 42cm leveät.

Tänä  sunnuntaina on aivan ihana auringon paiste ja sen innottamana otin olohuoneesta kuvia vähän enemmänkin! Kuvapläjäyksen lopussa on niistä pari otosta.

IHANAA SUNNUNTAITA

 Mervi

« takaisinKOMMENTIT

Tuulia  20.12.2017 22:29:18

Löysin blogisi kerran sattumalta, kun etsiskelin jotakin virkkausmallia. Luinkin sitten melkein yhdellä istumalla kaikki aiemmat kirjoituksesi ja tykkäsin! Olen siitä lähtien seuraillut päivityksiäsi, myös opiskeluaikaista Roosmari sisustusrakentajaksi- blogia. Täytyy todella ihailla rohkeuttasi ja taitojasi.

Tahdonkin nyt toivottaa Sinulle ja läheisillesi Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2018.

Samalla toivon myös saavani taas pian lukea ja katsella kuvia kauniista ja taidokkaista kädentaitojesi tuotoksista.

 

 

Mervi Roosmari.fi  25.12.2017 15:01:12

Hei!

Kiva, kun olet löytänyt blogini. Kiitos ihanista sanoistasi!

Käsien tulehdusten takia blogiini ei enää tule samalla vauhdilla aiheita, mutta silloin tällöin jotakin saa tehdyksi.

Hyvää Joulua myös sinulle ja läheisillesi sekä mukavaa Uutta Vuotta 2018!Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::