JAKKARAN PEHMUSTETÖPPÖSET

Liikala Mervi 12.04.2014 09:47:55

Mulla on keittiöjakkara vuojelta 1997. Se jäi mulle, kun muutin Artjärvellä vuokralle uuteen asuntoon. Asunnosta pois muuttava mies ei siivonnu jäläkiään ja jätti jäläkeensä kaikenlaista. Minä heitin roskat roskiin ja säilytin säilyttämisen arvoset. Jakkara on yks niistä. Jakkaran jalan päistä puuttuu muoviset tulupat ja siks sen kanssa täytyy vähän olla varovainen.

Tämä jakkara on palavellu monen monet rempat ja toiminu jopa kukkajakkarana Artjärvellä. Askelmat on välillä irronnu, niitä viime vuonna hiottu ja öljytty sekä kehikko maalattu mustaks. Maalaamalla sain sille vähä lisää elinaikaa, sillä Kaiveli oli antanu sille lähtöpassit.

Jakkaralle löyty kiva paikka täältä talosta kodinhoitohuoneen tason alta. Kaiveli käyttää jakkaraa joskus aamusin ja voitte kuvitella miltä kuulostaa klo 4:50 aamulla, kun teräsjalakasta jakkaraa vejetään laattalattiaa vasten!!

Näin joskus netissä semmosia huovutettuja palloja tuolin jalakoihin. Perjantaina sain töitten jäläkeen idean virkata omat design Roosmari malliset töppöset jakkaran jalakoihin. Tein 8 ks renkaaseen, tokalla kierroksella 2 jokaiseen (16s) ja siitä eteenpäin jatkoin 1 ks joka silmään niin, että kierroksia tuli täyteen 8. Lankana oli Kauhavan kangasaitalta ostettu rouhea pellavalanka.

 

Ihan hienot tuli eikä muuten koluuta!! Tai sehän testataan oikeastaan huomenna aamulla klo 4:50...

 

 

 

 

 

 Mervi

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::