SUSANNAN SOHVAN PATJOILLE UUDET KUTEET

Liikala Mervi 11.05.2014 18:17:06

Susanna soitti. Olisi mulle kysymys, mutta saisin luvan kieltäytyä. Mökin sohvan patjat tarvis päällystää. Otin tottakai homman vastaan. Patjojen mukana tuli pari istuintyynyä ja pari uutta tyynyä päällystettäväks, jos kangasta jäis yli.

Kankaana oli Ikean kiva vanhaa lautaseinää muistuttava kangas. Susannan mies oli tehny kankaan menekistä määrälaskennan. Tarkka mies, sillä kangasta jäi istuintyynyjen ja tyynyjen jäläkeen patalapun verran!!!

Projekti oli vähän haastava, sillä patjan "laudat" piti tottakai saaha kohistettua istuinpatjassa ja selekänojassa. Taittopatjan päällystystä hermoilin ehkä eniten etukäteen, mutta kun sitä sitte alako työstää, homma suju paremmin ku ajattelin. Lisäks mun ompelukoneella ei saanu ommeltua päätöksiä, joten ne oli tehtävä käsin "puuttaamalla". Helppoutta hommaan teki se, ettei tarttenu ommella vetoketjuja ollenkaan.

Olen ite lopputulokseen tyytyväinen. Yllätyksenä Susanna sai SEN viimesestä kangaspalasesta ommellun patalapun!! Minä sain kaupantekijäisiksi mielettömän hienon vanhan kolmiruudullisen ikkunanpokan! Kiitoksia Susannalle luottamuksesta mun ompelutaitoja kohtaan!!

 

 

 

 

Mervi

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::