NUOHOOJALLE KÄSILAUKKU TÖLKIN NIPSUISTA

Liikala Mervi 19.05.2014 18:44:59

Risteilyllä työpaikkani miesasiakkaiden kanssa sain suurta huomiota tölkin nipsuista tehdyn käsilaukkuni vuoksi. Ilmoitin jo menomatkalla miehille, että tulen sitten keräämään kaikki tölkin nipsut talteen matkajuomista. Miks, kysy moni asiakas. Illalla näätte, vastasin viekottelevasti. Joku arvuutteli heti, että oon tehny varmaan rintaliivit nipsuista!!

Illalla otin käsilaukun mukaan illalliselle ja tanssilattialle. Oikeen mukavasti laukku sopi käteen tanssiessaki. Moni halus tutkia laukkua illallisella (ehkä ihan vähän sitä esittelin...)  ja lupauduin tekemään sellaisia, jos jotakuta kiinnostaa.

Eräänä päivänä pari kuukautta myöhemmin yksi kyseisistä asiakkaista tuli luokseni ISO kassillinen tölkin nipsuja ja Brunnergin tryffeleitä mukanaan. Tilasi laukun. Minä tein.

Tämän laukun tein hieman isompana kuin ensimmäisen. Lisäksi tein tämän yhdestä osasta, ompelin mustan vuoripussin, tein leveämmän pohjan, virkkasin ruusuja koristeeksi liitoskohtaan ja lisäsin metallisen hihnan. Hihnan saa otettua pois, jos siitä ei tykkää.

Mitäs te tykkäätte? Minä ite tykkään!!

Mervi

« takaisinKOMMENTIT

Kirsti Roininen  28.02.2015 19:46:03

Hei olen kans keräämäsä noita nipsuja,sysyllä ois kurssi laukun tekoa varten. Vai onkohan työläs tehtävä+

MukAVAA  kevään odottelua täältä Ahvenanmalta

Mervi Roosmari.fi  01.03.2015 08:42:25

Hei Kirsti! Kiva, että löysit sivuille! Laukun tekeminen ei ole erityisen vaikeaa, mutta aikaa vievää. Laukun voi tehdä monella eri tekniikalla. Siksi kurssit on siinä asiassa hyviä. Tekniikoista voi sitte poimia sen itselle mieluisimman.

Mukavaa kevään odotusta myös sinne Ahvenanmaalle ja intoa syksyn kurssille! 

 

 Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::