TÖLKINNIPSUISTA 40-VUOTIAILLE

Liikala Mervi 01.06.2014 19:44:00

Kaivelin ystäväpiirissä oli 40 vuotisbileet viikonloppuna. Kaivelin veljen vaimon kanssa tuumailtiin tovi, mitä nyt voisi 40v naiselle viedä. Kaljasta se ainaki tykkää, sano Jenni ja kyseli olisko mulla mitään valamista virkattua vietäväks. Ei ollu, mutta voisinko tehä tölkin nipsuista laukun, ehotin. Idea oli myyty Jennille sillä keskustelulla. Siihen sitte ehkä jotain muuta ja kortti.

Tähän laukkuun tein nuohoojan laukkuun verrattuna helmikoristeet molemmi puoli sekä sisuksiin pienen vetoketjutaskun esim. pankkikorttia varten ja avainlenksun kotiavainta varten.

Jenni osti pari lahjakorttia ja kirjotti hienon runon päivänsankarille. Paketti oli valamis. Perille päästyä Jenni luki runon ja laukku ojennettiin lahjakorttien kera. Sinne lahjapöyälle laukku asetettiin Guessin laukun viereen... heheheh!!

 

Toinen tölkinnipsuista tehty 40v lahja tuli postitettua lapsuudenystävälleni Niinalle kasvoseerumin ja kuohuviinin korkista tehyn avaimenperän kera. Niinan pojalta urkin Facebookissa Niinan puhelimen mallin ja tein puhelinpussukan netistä löytyneiden puhelimen mittojen mukaan. Pussukasta tuli ehkä aika tiukka, mutta parempi ehkä niin. Toivottavasti Niina tykkää!!

Pahoittelen kuvien todella huonoa laatua!!! Tölkkilaukkua kuvatessani autotallissa kävi kämmi. Kamera putos lattialle ja objekti (siis se töttörö) meni linttaan. Ja se oli sen kameran loppu... Onneks oli vielä vanha kamera tallella, mutta ei sillä enää hyviä kuvia saanu. Akkukin kesti just ja just kolomen kuvan veraan.

 Mervi

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::