VIRKATUT PERHOSET

Liikala Mervi 12.06.2014 18:44:41

Työkaverini Patrick "patukka" teki mulle yllättävän ehotuksen virkkauksen saralla. Patukka oli nähny, monen muun lailla, virkkaavan töissä tauoilla. Patukan nuorikolle, kuten hän ite tyttöystävääsä nimitti, pitäis nyt saaha yllärinä virkattu perhonen.

Minä innostuin ajatuksesta tottakai välittömästi. Googlettelin tuloksetta monena iltana ja viimen kirjauduin jopa Pinterestiin. Ja erittäin hyvä niin, koska se on pullollaan kaikkea ihanaa virkkausjuttua. Ja mikä parasta, siellä jaetaan myös ohjeet!!

Ehotin Patukalle neljää eri perhosta hintoineen. Jokerina laitoin, juurikin tuolta Pinterestistä löytyneen, aivan ihanan vintage perhosen. Tähän perhoseen ei tietenkään ollu ilmasta mallia/ohjetta. Ja kappas vaan, juurikin tämä jokeri tuli valituksi. En ihmettele, koska malli oli aivan mielettömän ihana.

Työkaverini Malla oli tilannut multa aikasemmin pöytäliinan, mutta kuultuaan Patukan perhosesta, vaihtui liina myös perhoseen.

Käytin lankana Kauhavan kangasaitan valakosta ja valkasematonta Esito virkkauslankaa. Tein perhosen siivet kolmeen kertaan, ennenkuin sain mallin istumaan tähän ohjetta paksumpaan lankaan.

Patukan valakonen perhonen on 48cm ja Mallan valkasemattomasta langasta tehty perhonen on 42cm. Molempiin laitoin siiven kärkiin helmiä, toiseen valakosta ja toiseen tummia kivihelmiä. Ja lopputulokseen olen ite erittäin tyytyväinen. Tässä teille kuvat! Valitettavasti päiväysten kera...

 

 

JA MULLA ALAKAA NYT VIRKKAUSHOMMISTA KESÄLOMA! Seuraavaks päivitetään blogiin pihahommia, kesähuoneen sisustamista...

Mervi

 

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::