TÖLKKILAUKKUJA

Liikala Mervi 06.11.2014 07:01:43

Tölkin nipsuja on kasaantunut kaappiin kiitettävästi. Mulla on kolmekin todella hyvää "hankkijaa", jotka muistavat mua usein pussukalla nipsuja. Kiitos taas nipsujen diilaajille!!

Hyvä, että nipsuja löytyy, sillä nuohoojalta tuli uusi tilaus tölkkilaukkuun. Rouvan silmälasikotelo ei mahtunut ensimmäisen laukun sisään. Uusi laukku on nyt sisältä 26cm. Tässä laukussa kokeilin ensimmäisen kerran käyttää kuumaliimaa lankojen päiden päättelyssä varmistimena. Tuo hopealanka on todella liukas lanka ja vaikka sitä kuinka päättelöö, meinaa pärötä todella nopeasti!

Samalla kertaa, samalla tavalla päättelin myös pienemmän tölkkilaukun, jonka suunnittelin naapurin Sarille. Siihen lisäsin vähän enemmän bling blingiä ja tähtiä.Sarilla oli tölkkilaukku erään ystävän 50v päivillä. Täytyypä sanoa, että outo tunne. Hienolta tuntui nähdä oma laukku livenä toisen kädessä, mutta jostain syystä pelkäsin koko aika että se hajoais! Toivotaan nyt, että lanka kestää käytössä!!

 

 

 

Laukut on kuvattu kesävajalla

♥ Mervi ♥

« takaisinKOMMENTIT

Diane  12.12.2014 12:44:37

Hei! Onpa ihania laukkuja. Etsin jotakuta joka voisi tehdä minulle tuollaisen alimmassa, seinällä roikkuvan, laukun. Kiinnostuin siis tästä, onnistuisiko sinun tehdä minulle sellainen?Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::