KORTTI, ÖRKIT JA MITALI

Liikala Mervi 09.11.2014 12:58:27

Kummitytölläni Ainolla oli syntymäpäivä syyskuun 21. päivä. Tänä vuonna satuin olemaan Vimpelissä paikan päällä syntymäpäivien aikaan. Sain onneksi kutsun syntymäpäiville, en niille "oikeille" kaverisynttäreille vaan niiden jälkeen pidettäville vanhoille ihmisille tarkoitetuille juhlille. Täytyy sanoa, että 5 lapsen äiti on harjotellu leipomista. Tarjottavat oli aivan älyttömän hienosti tehty ja maistu taivaalliselle. Lahja oli toivottu, Nomination ranneke ja pari palaa. Kortin tein ite liitutauluksi. Virkkasin siihen pehmosydämen killukkeeksi. ENKÄ SAANU KUVAA KÄÄNNETTYÄ!!!

Samalla Vimpelin reissulla minut perehdytettiin örkkien tekemiseen muovailuvahalla. Siskoni tyttö, minun toinen kummityttö Riina opasti mut näiden kamaluuksien tekoon. Örkki on siis, jos nyt ymmärsin oikein, kamala otus joka kuitenkin on ystävällinen. Riina oli värkänny näitä kamaluuksiä äitinsä kanssa etukäteen varmaan parikymmentä. Kivaa puuhaa, johon välillä osallistu jos kukakin tuvassa kävijä omilla luomuksillaan. Tein Mervin sivuponkkarilla/nenänapilla ja Kaivelin hurmankiehkuroilla.

Riina on ollu välillä huono syömään, mutta nyt veteli viilistä niin, ettei kerenny viilis paljoa lusikasta valua. Kehuin Riinaa, että sinä kyllä tarvisit mitalin kun syöt noin hyvin. Kun olin lähössä pois Vimpelistä, Riina muistutti, että muista sitte Mervi se mitali. Mitalin sain työkaveriltani Ericalta. Virkkasin siihen kukan ja uuden nauhan. Lisäsin vanhasta verhon pidikkeestä nipsun, johon voi laittaa eri tekstejä. Nyt siinä oli merkki: Pokelan nopein syöjä!

 

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::