KOIRULIN PETI

Liikala Mervi 15.11.2014 16:17:52

Naapurini Sari oli nähnyt jossain netissä virkatun koiran pedin ja ihastunu siihen kovasti. En ihmettele yhtään, peti on tosi soma! Oli kiva kuulla, että Sari oli heti ajatellu teettää sellasen mulla!! Kun Sari kävi hakemassa tölkkinipsulaukun, päätettiin samalla polokasta tämä seuraava virkkaustyö liikkeelle. Väriksi valittiin kitti ja silkkinauhan väriksi musta.

Pohjanmaan reissulla käytiin äitin kanssa Lappajärven värjäämössä ja sieltä ostin tätä kitin väristä ontelokudetta, valamiiks kutistettuna. Kuulit oikein, tätä 10% pesussa kutistuvaa kudetta sai valamiiksi kutistettuna! Tein kutistamattomasta ontelokuteesta tuttavalleni Susannalle rahin päälisen ja silloin päälisestä piti tehä 10% suurempi ja sitten pestä se sopivan kokoseksi. Kova homma!! Nyt sitä ei tarvinnu tehä, mutta olipahan kova vääntäminen tämän kuteen kans. Ranteet ja sormet kipeänä sai tätä kudetta vääntää. Loppujen lopuksi tämä oli vääntämisen arvonen. Peti on 55cm halakasijaltaan ja 17 cm korkea.

Peti on tehty kiiteillä silimukoilla. Reunapitsissä on kierros ketjusilimukoita reunan läpi. Sen jälkeen tehty 2p + 2kjs ympäri asti. Tehty pitkä kjs-kaari + 1 ks jokaiseen edellisen kierroksen pylväsparin keskelle. Jokaseen kjs-kaareen on tehty 12p ja ks jokaiseen edellisen kierroksen ks:aan.

 

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::