TÖLKINNIPSULAUKKUJEN PROTO, LAUKKU nro:0

Liikala Mervi 21.02.2015 12:53:08

Tein ensimmäisen laukun tölkin nipsuista vuosi sitten. Tein sen itselleni "bilelaukuksi" vitsinä, sillä taitaa olla edellinen kerta, kun olen ollu bilettämässä!! On tässä välissä tainnu olla yhet tai kahet synttärit... Protolaukku oli mulla mukana viime vuonna risteilyllä, jonne työnantajani vei asiakkaita. Kerroin siitä blogikirjoituksessa. Laukku sai kovasti huomiota ja sai myös nuohoojan diilaamaan minulle nipsuja ja ystävilleen laukkuja.

Protolaukun reunat oli tökerösti tehty, laukku oli liian kapea ja pienikokonen eikä siinä ollu sisusta ollenkaa. Tölkin nipsut raapi käsiä sisäpuolelta eikä puhelinta olis voinu laittaa laukkuun laisinkaa.

Kun sain viimeisenki tilaustyön tehtyä ja päätin olla virkkaamatta, en osannu olla virkkaamatta!!! Päätin purkaa proton ja tehä siitä arvoisensa laukun. Isonsin laukun kokoa ja tein kunnon reunat. Koska ajattelin ottaa laukun mukaan myös tämän kevään asiakasristeilylle, tein sisälle lokeroita. Lokeroita hyttiavaimelle, ajokortille, pankkikortille ja pari lokeroa drinkkikupongeille. Oma lokero omille "kaipiroska"kupongeille ja toinen lokero asiakkaille tarjottaville kupongeille. Kätsyä!!! Ompelin käsin laukkuun Preciosan kristallibriconeja ja paljon kettinkiä.

Nyt on bilelaukku risteilylle. Katotaan, saako tämä lauku yhtä paljon huomiota. Nyt se näyttää paljo paremmalta!!

 

 

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::