LAUKKU TÖLKIN NIPSUISTA nro. 7 JA KOULUJUTTUJA

Liikala Mervi 04.04.2015 16:09:53

Kun nuohooja kävi noutamassa edellisen laukun, samalla kertaa tilasi uuden. Koko 22cm eikä ruusuja. Edelleen mielessä pyörii ajatus, jota en saanut kysyttyä... onko ne ruusut ollu ihan tyhmiä? Kumpa saisin kysyttyä!

Tämä laukku on tehty samalla tyylilla kuin aikasemmatkin laukut. Kokoa tuli 23cm. Koska ruusuja ei saanut laittaa, ajatus koristelemattomasta laukusta ei sistunu mun päähän ja siksi laitoin tähän laukkuun Swarovskin kristallisydämiä.

Laukku odottaa nyt noutajaansa työpaikalla. Työpaikalla, jolla mulla on enää 47 työpäivää! Sitten alotan lomat ennen 11.8. alakavaa koulua.

Työnantaja taipu 1 vuojella siirtämisen jäläkeen myöntämään mulle 2 vuotta opintovapaata. Välillä tämä päätös kouluun lähöstä ja opintovapaasta hävettää, pelottaa, tuntuu itsekkäältä ja lapselliselta. Mutta, viimeset 7 vuotta oon ylistressannu logistiikkapäällikön työstäni enkä enää vuosiin oo nauttinu töihin menosta. On breikin aika. Ei noita lapsiakaan nyt näytä mulle koskaan siunaantuvan... Tää on niinku Mervin hoivovapaa, kuten sisko tätä opintovapaata kuvaili. Koulun jäläkeen on tarkotus palata takas töihin. Mitä siellä sitten tapahtuu, ei vielä kannata ajatella.

Koulu on amis, ammattikoulu. Verhoilu ja sisustusrakentamisen perustutkinto. Tutkinto on 3 vuotinen peruskoulupohjanen peruskoulutus, jonka yo-merkonomina toivon suorittavani kahessa. Koulua ootan innolla!

Ehkä tämmönen koulu olis ollu mulle hyvä jo sillon nuorena tyttönä. Tykkäsin puutöistä ja sainki opelta ala-asteen kolmannella luokalla kehuja suoraan sahaamisesta, ompelin äitin häälahjaks lahjalakanapakasta salaa jos minkälaista takkia ja paitaa, sisustin 11 vuotiaana mummon taloa Anttilan kuvastolla ja tuunasin 18 vuotiaana vanhaa lamppua vihreäraitasella puuvillakankaalla...

Kuka tietää mitä elämä vielä tuo eteen, mutta nyt sitä testaaan!!

♥ Mervi ♥

 

« takaisinKOMMENTIT

Iina  09.04.2015 11:08:23

Teetkö näitä siis joskus tilauksesta? Paljon veloitat?Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::