VIRKATUT LIINAT SISKOLLE Molla Kalalangasta

Liikala Mervi 11.07.2015 16:15:26

Sisko toivoi heijän keväällä valamistuneeseen taloosa keittiön saarekkeen päälle liinaa. Kun meillä oli toissaviikolla siskosten shoppailupäivä (kesto 12h = Tampereella Ikea & Ideaparkissa sekä kotimatkalla Keskinen Tuurissa) sisko poimi koriisa Molla kalalankaa 12-säikeisenä ja harmaana Keskiseltä.

Täytyy sanoa, että ihan älyttömän ihana lanka virkata tuo lanka!! Lopputulos on tosi jämäkkä. Ei yhtään sellanen letru kun joskus tuloo puuvillalangasta. Mä oon mieltäny nuo kalalangat ehkä hituse vanhanaikasiks, mutta nyt esim. tässä Molla kalalangassa on monta nättiä sävyä tuo harmaa mukaan lukien. Molla kalalanka tehään muuten Lappajärvellä, jotta ihan tuossa kotipaikan naapurissä vielä tehtyä!! Tätä täytyy ostaa lisää!!

Löysin Pinterestin kautta omasta mielestäni nätin ohjeen liinalle. Ohjeen linkkiin pääset klikkaamalla tästä. Mä epäilin ensiks liinan olevan siskolle liian kruusailtu, mutta sisko tykkäskin yllättäen mallista. Tein liinasta ison lisäks 2 pikkusempaa liinaa niin, että korvasin kierroksen 17 - 18 silmukat vastaamaan kierroksien 27 - 28 mallia. Näin sekä isossa että pienissä liinoissa on samanlainen reuna. Iso saarekkeen päälle tullu  liina on  Ø 56cm ja pienet olkkarin pöyän päälle tulleet liinat on Ø 38cm.

 

 

 

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::