VIRKATUT ASTERI-OVIMATOT KODINHOITOHUONEESEE

Liikala Mervi 24.07.2015 06:04:16

Mulla on tapana pitää kodinhoitohuoneen ovea auki. Jotenki se tuo avaruutta tiloihin. Khh:ssa on olkkariin  näkyvällä seinällä lipasto ja taulu sekä lisäks on vielä  keskellä lattiaa iso virkattu matto tuomassa huoneenomasuutta. Ovien eessä mulla on ollu Ikean 0,99€ maksavat ovaalit matot, jotka on palavellu todellaki mallikkaasti pari vuotta. Matot on niin kätsyt, koska niitä voi pestä monta kertaa pesukoneessa eikä hinta todella päätä huimaa. Siks mulla on ollu mattoja 4kpl, että on sitte pesun ajaks matot paikalleen. Mutta, halusin ovien eteen virkatut matot, piste!!

Vimpelin reissulla Lankavasta ostetusta valakosesta miniontelokuteesta virkkasin Vimpelissä ollessani pari pientä Asteri-mattoa just kodinhoitohuonetta ajatelle. Matot on tehty niin, että kierrokset 12 + 13, 17 ja 22 + 23 on jätetty kokonaan tekemättä. Vika kierros on tehty väärin, koska tein ulukomuistista. Harmittaa!! Saatan joskus korjata, mutta nyt en viiti... Koukku 8mm. Mattojen halakasijaks tuli näin 77 cm. Nämä matot voi kanssa heittää pesukoneeseen!! Asteri maton ohjeeseen linkki tässä. 

 

 

♥ Mervi ♥

« takaisinKOMMENTIT

Mirja Kähönen  19.08.2018 20:35:56

Olen niin ihastellut näitä ja ovat aivan ihanat matot ja uskaltaisin vielä kysyä kauniin reunavirkkauksen ohjetta eli on niin mukavan näköisiä lenkkejä joten mitenköhän sellaiset saisikaan aikaiseksi?Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::