VIRKATUT KAKKUKUVUT SISKOLLE JA ÄITILLE

Liikala Mervi 11.08.2015 19:14:40

Tein siskolle Vimpelin lomalla ollessani 3 liinaa (linkki tässä) ja siskon ostamaa harmaata Molla kalalankaa jäi niistä jälelle. Velevollisuuentuntosena siskona suunnittelin langalle tietysti lisäkäyttöä siskoa ajatellen ja haaveilin tekeväni siitä siskolle vielä kakkukuvun. Oon tehny kakkukupuja aikasemmin Lankavan virkkauslangasta Yhteishyvän ohjeella kolme kertaa (linkit tässä, tässä ja tässä). Hakeakseni "haastetta elämään" päätin kokeilla uutta ohjetta. Kokeilin siis tehä kakkukuvun siskon liinojen ohjella, mutta tietysti muutoksia tehen!! Ensimmäiset 12 kierrosta nupin jäläkeen on samat kuin liinan ohjeessa. Kuvun Liinan alkuperänen ohje on tässä. Kupu on tehty 12-säikeisestä Molla kalalangasta 2,5mm koukulla. 

Innostuin nii kovasti uuesta kakkukuvun mallista, että modifioin vielä Asteri-matosta kakkukuvun äitille. Mä oon tehny äitille kattausliinoja Asteri-maton muunnoksella, joten siks tämä Asteri myös kakkukupuun. Lankana on joku Lankavan pellavapuuvillasekotus ja lankana oli 2,5mm koukku. Oon kirjottanu tälle kakkukuvulle ohjeen. Laitan sen näkyviin myöhemmi.

Molemmat kakkukuvut on tehty Ortexin 28 Ø muoviseen kakkukupuun. Huom! Paverpol jää harmittavasti vähän näkyviin vaaleampina kohtina vähänki tummemmissa langoissa, kuten tuossa äitille tehyssä kuvussa. Täytyy tarkistaa missä sävyissä tuota Paverpol kovetusainetta oli saatavilla!!

Mutta, siis kupuihin aikas tyytyväisenä, tässä kuvia:

 

 

 

 

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::