TIKUTUT VILLAHOUSUT KUMMIPOIKA PATELLE

Liikala Mervi 10.03.2016 08:23:58

Pitkästä aikaa blogipäivitys tänne Roosmari.fi:n puolelle. Koulublogi päivittyy kerran viikossa, mutta tänne puolelle on ollu vähemmän aihetta kirjotella. Koulublogia voi seurata osoitteessa: http://roosmari.blogspot.fi/ Osasyynä on, että päätin vuojen vaihteessa lopettaa tilaustöiden tekemisen ja keskittyä kokeilemaan uusia juttuja sekä käyttämään vapaa-aikaa enemmän urheiluun ja hyvään oloon. Spinningissä on tullu käytyä 1 - 2 kertaa viikossa ja syömisiä oon seurannu tarkemmin kuin ennen. Huomasin, että panttaan syömistä osan päivää ja nälissäni sitten rumppaan (syön kerralla paljon) esim. leipää tai jotain herkkuja. Aloin seurata, että syön säännöllisesti ja riittävästi.

Käsitöiden saralla oon kokeillu pitkästä aikaa neulomista, meilläpäin tikkuamista. Tikkusin nuorena tyttönä monen monta neuletta ja jotkut sukatki saatto syntyä. Facebookissa törmäsin serkun päivitykseen, jossa hän oli tikunnu siskon pojalle neuleen ja housut. Innostuin ajatuksesta ja päätin kokeilla. Ohje löytyy täältä: http://www.garnstudio.com/pattern.php?id=5425&cid=11 Tähän innostukseen ei sattunu olemaan kaapissa Dropsin Alpaca lankaa, joten langaks sai kelevata tavan 7 veljestä. Puikot ohjeen mukaan.

Tavotteena oli siis villahousut kummipojalle Patelle ensi talaveks. Koko, jota tavottelin oli siis ohjeen 80/86. Silmukkamääränä pidin aina ohjeen pienintä silmukkamäärää ja pituudessa seurasin aina pisintä silmukkamäärää. Näin kuvittelin saavani sopivan kokoiset housut. Lopputuloksena oli villahousut tälle talavelle ja resorin verran liian pitkät! Heh! Silti kiva ja heleppo ohje, tosin minun housut on tikuttu aina oikein, kun ohjeen kuvassa joka toinen on tikuttu varmasti nurjaa!!

Villahousut on toimitettu Patelle ja koekäytetty. Pelekäsin, että vyötäröresori olis liian lerppu, mutta kuulema toimii.

 

 

 ♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::