OMMELTU KESÄKASSI 2016

Liikala Mervi 08.06.2016 07:30:03

Kuten aikasemminki oon maininnu, kynärpää tulehtu tammikuun lopulla. Loppua ei näy. Toivonki, että se nyt kesän aikana rauhottus ja pääsisin syksyllä tekemään taas mitä haluttaa. Virkkaamiset ja neulomiset oon jättäny kokonaan pois jo helmikuussa. Oon lukenu puolen metrin pinon aikakauslehtiä läpi ja istunu sohvalla sarjoja tuijottaen. Onneks lämpysten ilimojen takia on päässy myös ulos. Joka tapauksessa meinaan tulla ns. täihin, niinku pitkästymista meillä kotona päin sanotaan.

Koulusta alako kesäloma ja ennen pohojanmaalle lähtöä yhtenä iltana sain jostain idean kesäkassiin. Himpura sentää, ompeleminenhan ei varmaankaa millää lailla rasita kättä!?

Kaapissa oli valamiina paksua valakosta kangasta. Kangas on ostettu kolomisen vuotta sitte, kun suunnittelin päälystäväni nojatuoleja. En sitte päälystäny.

Kassien ohjeita löytyy netistä, kuten vaikka peruskassi tästä linkistä tai vuorellinen ja vetoketjullinen kassi tästä linkistä.

Kun kassi oli valamis, valihtin kaapista sopivan pitsiliinan laukun kylykeen. Ompelin liinan kassiin niin, että alalanka oli valakonen ja päälyslanka liinan värinen. Liinan reunat liimasin kuumaliimalla. Ompelin vielä nahkasen hand made merkin kiinni ja avot, kesäkassi oli valamis!

Kassi on valakonen, joten kassia on pakko pestä usein. En yhtään osaa sanoa, miten tuo liina käyttäytyy pesussa... Minä tykkään tästä kassista kovasti! Tämä on ihan mun näkönen, eikö vaan?

 

 

 ♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::