VIRKATTU KÄNNYKKÄPUSSUKKA

Liikala Mervi 27.10.2016 15:54:12

Viime syksynä virkkasin kännykälle vaaleanpunasen vetoketjullisen pussukan. Pussukkaan mahtuu kännykän lisäks ISO ajokortti, tärkeimmät maksukortit sekä kouluruokailussa tarvittava kela-kortti. Pussukka on kulukenu koko kouluvuojen kätevästi mukana käessä tai työhousujen sivutaskussa. Tämmönen pussukka on niin äly kätevä!!

Pesin talaven aikana pussukan pari kertaa ja harmittelin jokasella kerralla, miksen oo tehny toista. Luokittelin tämän pieneks käsityöks, joten sallin itelleni tämän virkkaamisen kipeillä sormilla.  Tulehtuneilla sormilla kun ei nyt pysty isosti virkkaamaan, joten tämän pussukan tein pikku hilijaa.

Pussukat on tehty kiinteillä silimukoilla. Pussukkaan löytyy monta ohjetta netistä, kun laittaa hakusanaksi virkattu pussukka ohje. Vaaleanpunaseen on virkattu valakosella kukka ja pellavan väriseen pussukkaan virkkasin kiertämään pitsin. Pitsiin sain idean Pinterestistä, linkki tästä klikkaamalla. Pellavan värisessä pussukassa on siskon Kiinasta tilaama nahkamerkki. Vaaleanpunaisen nahkamerkki on ostettu Paaposta Alajärveltä.

Viime syksynä tehty pussukka

Tämän vuotinen pussukka

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::