Liitutaulumaalilla maalaamaan

Mervi Liikala 05.12.2009 18:38:41

Sain Kaivelin äidiltä kasan aikakausilehtiä luettavaksi. Kiva kun ei tarvitse itse tilata... Kotivinkissä oli juttu liitutaulumaalilla maalatuista vanhoista säilytyslaatikoista. Muistelin laatikossani lojuvaa liitutaulumaalia ja ylimääräisiä palapelilaatikoita. Onneksi en ollut heittänyt niitä pois! Samalla hetkellä ponkasin sohvalta ylös ja aloitin.

 

Eikä maalaaminen siihen jäänyt. Seuraavana päivänä päätin maalata eteisen oven päällä oleviin kenkälaatikoihin uudet "kyltit". Entiset kyltit olivat vähän mauttomat vaikka rakkautta niissä Kaivelille sydämen muotoisillä muistilapuilla tunnustettiinkin...

Isällä on aina päässä lippulakki. Täälä etelässä ne pitää lippalakkeja.

Koska se Strömsö-tyylinen askartelu/puutyöstöhuone on vielä suunnitteluasteella, tämä maalausprojekti toteutettiin keittiön pöydällä. Rajasin maalarinteipillä maalattavat alueet laatikoihin. Maalia laitoin kahteen kertaan.

Uusista kylteistä tuli tosi kivat ja nyt niihin voi kirjoittaa liidulla laatikon sisällön. Minä  tunnettuna pilikunviilaajana kirjoitin nimet uudelleen ja uudelleen ainakin 20 kertaan liian vähän aikaa kuivuneeseen maaliin, joten lopputulos on  vähän suttuinen. Täytyy vielä kohentaa ainakin kertaalleen tuota fonttia ja yrittää puhdistaa pohjat kunnolla.

 


Pyörin ja pyörin maalausinnoissani ympäri yläkertaa etsien uutta maalauskohdetta ja viimein päätin tehdä oven peilin yläpuolelle myös pienen kyltin. Siihen voi sitten kirjoitella viestejä itselle tai muille.

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::