Ristipistolumiukko joulukortteihin

Mervi Liikala 13.12.2009 13:17:48

Koska olemme perheenä vannoneet valan, emme voi ostaa toisillemme joululahjoja. Itse olen asiasta enemmän kuin tyytyväinen. Itse asiassa luulen, että myös lahjan saajat ovat siitä tyytyväisiä. Minä olen nimittäin maailman huonoin lahjan ostaja!! Ostan lahjat kummitytölleni Ainolle ja "varakummipojalleni" Jonille. Ainon lahjaan pyysin vinkkejä ja Jonin lahjaan minulle tuotiin töihin lahjalehti, johon oli laitettu "hiirenkorvat" toivottujen legojen kohdalle valmiiksi Laughing

Kaivelin perhe ostaa toisilleen joululahjoja ja Kaivelin veljen ihana avovaimo on ns. Jouluhullu. Tuo niin ihana nainen on aloittanut Jouluun valmistautumisen jo Juhannuksena ja kaikki uurastus päättyy Jouluna 2 päiväisiin juhliin! Minutkin oli kutsuttu mukaan, mutta jouduin tänäkin vuonna kieltäytyä. Toivottavasti vielä joku Joulu pääsisin nauttimaan tuon jouluhullun järjestämästä Joulusta!!

Olen ilmoittanut Kaivelin perheelle 3 vuotta sitten, ettei minulle saa ostaa lahjoja enkä aio niitä myöskään kenellekkään ostaa. Lahjojen tilalta olen parina Jouluna tehnyt heille joulukortit, joissa on nähty hieman vaivaa. Tänä Jouluna tein lumiukkoaiheiset kortit ristipistoilla.

 

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::