Tyynynpäälliset tärkeillä vuosiluvuilla

Mervi Liikala 25.12.2010 11:24:10

Keskisen kyläkapalta ostamani pellavakangas meinasi pölyttyä arkkuun. Viimein hermostuttuani joka yläkaapit ja sängynaluset täyttäviin vanhoihin tyynyihin, kaivoin kankaan esille tyynynpäälisiä varten. Perinteinen 50 x 60 tyyny ei innostanut, eikä olisi sopinut nojatuoleihin, joten parsin kaksi tyynyä rullalle.  Niille värkkäsin sitten hienot tyynynpääliset maalaten niihin netistä tilatun sabluunan avulla tärkeitä vuosilukuja. Toisessa on isän puolelta mummon ja paapan syntymävuodet ja toisessa äitin ja isän syntymävuodet. Nyt jälkeenpäin kokonaisuutta ajatellen, olisi pitänyt tehdä toinen tyyny myös äitin puolen mummon ja paapan syntymävuosilla. Kangasta jäi vielä pari metriä ja vanhoja tyynyjä on kymmenkunta, joten ehkä vielä teen sellaisen.

Aamulla riisipuuron keittoon käytetyn kattilan kansi toimi juuri sopivana apuna pyöreitä päitä leikatessa! Uusi ompelukone toimi hienosti, mutta hais vähän oudolle. Ehkä uutuuttaan...

Jos jollakulla on hyviä vinkkejä vanhojen tyynyjen uusiokäyttöön, laittakaa viestiä!! Kaiveli on sen sortin myssääjä, että sillä ei kestä mikään tyynyntäyte kauaa elossa!!

« takaisinKOMMENTIT

Jossu  27.08.2010 08:00:29

Ihanat tyynyt.... Kyllä sun täytyy vielä pari tyynyä tehä, että saat kaikki vuosiluvut olohuonettasi koristamaan. Jos toi mun ukkoni innostuu firmalleen hankkiin tarraleikkurin, niin sillä saa vissiin sitte tehtyä tollasia sabluunoitakin!

Mervi  28.08.2010 11:41:05

Ai vitsi miten hyvä!!! Saiskohan sitä käytettyä hyväkseen, siis sitä tarraleikkuria ei sitä miestä =) Sabluunoissa oli numerot ja kirjaimet. Numerot on ihan ok, mutta kirjaimet on vähän sellaset "kiinalaisen" näköset... Ne pitäis olla vähän vanhanaikaset!!

Hanna  28.08.2010 20:46:52

IHANAT! Saanko udella, että mistä tilasit nuo sabluunat? Minä haluta kans.

Mervi  29.08.2010 09:10:17

Tilasin sabluunat donno.fi verkkokaupasta. Siellä on vaikka mitä ihanaaaaa..... =)Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::