Vapaapäivän askartelua ja kameran testausta

Mervi Liikala 11.12.2011 12:02:41

Keskiviikon vapaapäivä oli ladattu täyteen tekemistä. Olis auton katsastusta, passin haku ja verenluovutus. Oma ihana äijäni heräsi töihin jo tavanomaseen kellonaikaan klo 5 enkä saanu taaskaan unen päästä kiinni enään sen jäläkeen. Nousin ylös, keitin kahavit, laitoin saunan päälle ja oottelin sen lämpiämistä netissä surffaillen.

Serkullani Hannalla on oman ihanan bloginsa lisäksi linkkeejä muihin sisustusblogeihin. Käyn Hannan sivuilla päivittäin, katson mitä mitä siellä ja linkkien blogeissa on tapahtunut. Niistä sain tänäkin vapaapäivänä pari inspiraatiota...  Ja se aamusauna, se oli valamis klo 6.30. Otin sen oikeen pitkän kaavan kautta. Pitkään kaavaan kuuluu kynttilöitä, kasvonaamio, kuorinta-aineita, löylyveessä hajua ja löylyrenki (löylyrenki ei sitte oo mikään vieras mies, vaan kiukaan päällä riippuva keramiikka-astia josta valuu löylyvesi hitaasti pienestä reijästä kiukaalle). Mikä ihana tapa alottaa vapaapäivää!!! Tällä samalla tavalla aion kyllä alottaa ensimmäisen virallisen lomapäiväni 12.12.2011!!

Kaikki pakolliset vapaapäivälle asetetut tehtävänannot tuli tehtyä ja innostuin vielä käymään Tiimarissa ostamassa juuttinarua, askartelumassaa ja leimasimet joulukoristeita varten. Ajatuksena on antaa nämä ite tehyt joulusydämet joulukortin asemasta kaikista tärkeimmille ihmisille. Purkit ja kakkupaperi löytyi kaapista valamiina. Purkkeja kuvatessa löysin vahingossa kamerasta myös asetukset, joilla saa mm. mustavalkosia tai seepianvärisiä kuvia (äitin tyttö: ei mitään ohjeita lueta ennenku joku on rikki tai ei toimi...« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::