TÖIHIN VÄRKÄTTYJÄ APUVÄLINEITÄ

Mervi Liikala 20.03.2012 05:11:54

Siivoojat ei saa koskea pöyällä mihinkään, koska niiden kanssa on sopimuksessa on sovittu siivottavaksi vaan vapaat pinnat. Siksi mää jokanen päivä siirrän työpäivän päätteks työpöyältä kaikki kaappiin, jotta siivoojat saa pyyhittyä pölyt kunnolla. Yks päivä vaan tuli mieleen, että voisko näille kaikille vempaimille kehittää jonkinlaisen alustan. Alustan, jossa jokaiselle olis oma paikka ja joka olis heleppo siirtää kerralla kaappiin. Asettelin siis välineet pöyälle siistiin järjestykseen, niin että laskin olis etureunassa. Sitäkään ei tarvis siirtää sitten käytön aikana alustalta pois. Mittasin tarvittavan koon, 27 cm kanttiisa. Ja heti kun mää olin saanu käsiini alusvaatemangeettikorusisustuskutsuilta tilatun, Kaivelin mutsin mulle välittämän sohvan kyynärnojan päälle tulevan tarjottimen ja sen suojana olevat pahvilaatikon/styroksin, mää tiesin tarvikkeiden olevan siinä!!! Kaivelin mutsi kysy, että oliko hyvä pala. Hoksasi selevästi, että mulla jotain oli heti mielessä Hetki Kaivelin mutsin lähettyä lattialla oli jo täys leikkaaminen käynnissä. Styroksista ja pahvista sai tehtyä vankan "hampurilaisen". Kankaaseen maalasin numeroita, vähän niinku laskimessa. Tämä alusta on ollu käytössä nyt nelisen viikkoa ja on erittäin käytännöllinen!! Rivasta alustaa voi vetää lähemmäs, esim. just laskinta käytettäessä. Hyvä tekeles!!


 

+

Mun on töissä välillä hankalaa kuluttaa aikaa tauolla. Mieli yleensä pyörii ihan koko ajan työasioissa eikä taukoa meinaa malttaa kiireessä pitää. Joskus mää yritän harhauttaa ihteäni olemalla netissä tauon loppuajan. Muitten työntekijöiden on ollu vaikea tietää millon mulla on vielä tauko päällä ja millon ei. Siihen siis tämä kyltti. Tein vielä pienet kellonaikalaput lisäksi, että saan laitettua tauon loppuajan. Toisella puolella lukoo VARATTU ja toisella TAUOLLA. Vielä tämä ei oo ollu käytössä, mutta ehkä sitte kun on uusi työpiste valamiina. Tällä kyltillä mää meinaan sitte estää pääsyn koko mun työpisteeseen tauon tai jonkun yläkerrasta tulevan pikatyön ajaksi!!

 
 

+

Koska tiesin Kaivelin mutsin tilanneen samanlaisen tarjottimen, laitoinki vielä hänelle viestiä pahvista ja styroksista. Pahvi oli menny jo roskiin, mutta styroksin sain. Siitä tein muistitaulun. Muistitaulu oliki tosi heleppo tehä uuen kuumaliimapistoolin avulla. Vanhoista napeista tuli kivan näköset yksityiskohat. Kuumaliimalla nekin oli tosi heleppo ja nopea liimata. Miksköhän ihmeessä mää en ollu aikasemmin hankkinu tuota pistoolia!!!? Todella hyvä kapistus. Samalla ostoreissulla Tiimariin, ostin muuten töihin pienet kuviosakset. Niillä on kiva leikata tärkeitten muistilappujen reunat kauniisti pitsille!! Tämän laitan kanssa uuteen työpisteen sermiin kiinnitettävään naulakkoon roikkumaan.

 

Laitan kuvia uuesta työpisteestä heti kun se on valamistuu. Ompa kiva päästä sisustamaan vähän töissäki!!

Mervi

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::