VIRKATUT PÖLLÖT JA CONVERSET

Mervi Liikala 07.02.2013 17:09:52

Sisustusblogeja (niin, tiedän....!!) selaillessani törmäsin kerran ihaniin virkattuihin pöllöihin ja converse-tossuihin. Koska lähipiirissä on syntyny lapsia, niin ajattelinki noiden olevan kivoja vauvalahjoja. Pöllöt oli erään sisustusblogin tekijällä myynnissä, eikä sieltä ehkä siks löytynykkää ohjetta. Googletin sitten virkattu pöllö sanalla ja löysin ohjeen, mutta jouduin muokkaamaan sitä myynnissä oleviin pöllöihin paremmin mätsääväksi. Converse-tossujen ohjeeseen löytyi linkki Aarnilintu blogin kautta täältä. Ohje on englanninkielinen, mutta tosi selekeä.

Turkoosit tossut (turkoosi on kuulema converse-tossuissa ERITTÄIN harvinainen väri)toimitettiin tammikuun alussa kastetulle Arttu Esko Ilmarille kastelahjan mukana ja vaalenpunaset tossut just helmikuun alussa kastetulle Essi Karoliinalle jo joulukuussa pirttilahjan muodossa.

Ja saankos sitte esitellä teille pöllöt: Viljo, Matti, Urho, Laimi ja Hilda!! Viljo ja Matti toimitettiin Artulle, Urho ja Laimi kummityttö 3v Riinalle (ensin annoin vain Urhon, mutta koska se oli Riinan mielestä niin kovin yksinäinen yksistään, annoin kaveriksi laukussa vauvalle menossa olevista pöllöistä toisen, Laimin). Hildan annoin tossujen kanssa pirttilahjana Essille.

Kastekortit Artulle ja Essille.


Vauvat on niin ihania!!

Mervi

« takaisinKOMMENTIT

Soile  05.03.2015 21:05:28

Moikka,

sinulla on mahtavia käsityö- ja sisustusideoita. Taidanpa laittaa sivun muistiin!

Aivan ihania  nuo converse-tennarit!! :-) Millä hintaa tekisit sellaiset minullekin?Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::