VIRKATTUJA LASINALUSIA JA TABLETTEJA

Mervi Liikala 30.10.2013 04:37:08

Virkkaus on niin kivaa ja niin R E N T O U T T A V A A!! Kaiveli huomauttaa monesti kotiin tullessaan, että muija vaan taas virkkaa... Onhan siinä välissä tullu tehtyä ruokaa, laitettua pyykkiä koneeseen ja kuivamaan jne jne. Mutta aina kun satun vetäytymään virkkausasentoon sohvalle, Kaiveli tuloo kotiin!

Lähipiirille sitten tässä tiedoksi, että saa oikeasti sitten sanoa jos jotain virkkauksia ei halua!! En loukkaannu!!

Idea näihin tabletteihin lähti Kertun Kotoilu blogista täältä. Alunperin kuva oli pienestä matosta, mutta minä näin heti tabletin mallin!! Ja koska Tallinnan Karnaluksista tuli tyttöjen reissulla roudattua Novitan Hanko lankaa halapaan hintaan (2,4€), oli lankakin jo valmiina. Tablettiin kiinnitin pienen pätkän käsin tehty "käsintehty" nauhaa. Minusta se sopi siihen vallan hienosti nioden piskuisten mustien pistojen kanssa. Nauha on ostettu Ompelun ihanuudesta, Itäkylästä Lappajärveltä.


 

Näihin lasinalusiin sain innostuksen serkkuni Hannan Hanskin elämää blogista täältä. Tuon Hannan postauksen nimenä oli muuten hurahtanut virkkaamiseen!!!!! Onkohan sukuvika äitin, eli Ammesmäen puolelta???? Tein noita ylimmäisiä ensin 7 kpl valkoisesta Novita Miami langasta (annettu jo eteenpäin kahavipaketin kanssa Kaivelin Muorille korvauksena mustikoista) ja sitten Vimpelin reissulla Halpa Hallista ostetusta mustasta Novitan bambu langasta 12kpl.

Löysin netistä kuvahaulla mallin alla oleviin lasinalusiin. Koska löysin vain kuvan enkä ohjetta, tein aluset omin päin kokeilemalla. Alla olevan tunsin olevan omasta mielestäni kivempi ja nopeampikin, joten näitä on kuvan oton jälkeen tullut jo lisääkin!!


Tämän hassun kännykkäkotelon virkkasin Vimpelin lomalla Miami langasta. Silmiin pitäisi vielä löytää 2 saman kokoista pientä mustaa nappia. Äitin ja omista kätköistä niitä ei tähän sattunut löytymään.

Kaveri on Tallinnassa tällä hetkellä. Jotkut tilaa siideriä (sitä toi jo Kaivelin porukat), mutta minä tilasin Sarilta 10 kerää Novitan Hankoa ja 10 kerää Novitan Miamia. Pääsöö Kaiveli taas kuittailemaan, että muija se vaan taas virkkaa!!

Mervi

« takaisinKOMMENTIT

Mervi Mustonen  15.01.2018 12:20:40

Saisiko mistään ohjeita noihin lasinalustoihin?

Roosmari.fi  28.01.2018 14:46:13

Hei Mervi!

Kiva, että löysit blogiini!

Toiset lasinaluset on tehty käyttämällä Prinsessajuttu -blogin kattausliinojen ohjetta. Tein pylväitä 5 kierrosta ja kuudennelle tein piparkakkureunuksen. Ohjeen linkki tässä http://www.prinsessajuttu.fi/2013/06/kattausliinat-ohje.html

Toiset lasinaluset on tehty netistä löytyneestä kuvasta mukaelemalla eikä minulla enää ole kyseisiä lautasliinoja. Eli näihin minulla ei valitettavasti ole ohjetta.

Toivottavasti hait juuri noita Prinsessajutun kattausliinan ohjetta =)

Mukavia virkkaushetkiä!Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::