VIRKATUT MATOT, KATTAUSLIINAT ja ETIKETTEJÄ

Mervi Liikala 09.08.2013 11:00:10

Olen virkannu. Aamulla ennen töihin menoa, työpäivän tauot, iltapäivällä ja illalla. Innosta soikeana. Välillä oli pakko lopettaa, sillä vasemman käen pikkurilli kipeyty ja pijin saikkua pari päivää. Uskomattoman mieltä rentouttavaa touhua!!

Askartelin myös aikani kuluks jonkin sortin etikettejä näille luomuksilleni. Kattausliinat, lasinaluset ja pikkumatto on myynnissä, jos jotakuta kiinnostaa. Jos ei mee koskaan kaupaks, otan joskus tilanteen/juhlan tullessa omaan käyttöön Smile

Kattausliinoja tein Novitan Hanko langasta 6 x 27cm  ja 8 kpl 31cm halkasijaltaan. Inspiraatio näihin tuli Prinsessajuttu -blogista.


 

Nämä lasinaluset esittelinkin jo edellisessä kirjotuksessa. Tässä vielä aluset etikettien kera ja kuvattuna hienon vanhan oven päällä!!

 

 


Nämä matot valmistu jo ennen maalle muuttoa. Vaalea Asterimatto meni Kaivelin kummipojan Artun huoneeseen lahjana, pikkumatto (keskimmäinen halkaisija noin 45cm) nököttää kaapin hyllyllä ja musta Asteri täällä meillä vierashuoneessa.
Ensimmäiset ns. tilaustyötki olen oikeasti saanu. Kaivelin mutsi tilasi pitsiliinoja 3kpl ja työkaveri 8 kattausliinaa. Kivaa, kun tietää tekevänsä työtä jollekkin henkilölle eikä vaan päästä menemään. Vaikka onhan sitä tullu päästettyä innossaan vaan menemään!!

Mervi

« takaisinKOMMENTIT

Jenna  23.11.2014 11:10:23

Hei,

sinulla on upeita luomuksia sivuillasi. Onneksi löysin blogisi!

Ehtisitkö tehdä tilaustyönä 9 valkoista virkattua tablettia/kattausliinaa? Tykkään kovasti tämän postauksen yläpuolella olevasta mallista. Ympärysmitta saisi olla 27cm ja väri luonnonvalkoisena.

Yt, Jenna

Mervi  27.11.2014 19:13:53

Hei!

Kiva, kun otit yhteyttä! Teen sinulle mielelläni kattausliinoja. Tällä hetkellä minulla on töitä joululle saakka. Maltatko odotella joulukuun lopulle tai tammikuun alkuun?

T. Mervi

Julia  14.10.2015 11:56:08

Ihanat nuo harmaat kattausliinat! <3 Minkä kokoisella koululla olet ne tehnyt?

Mervi Roosmari.fi  28.10.2015 19:23:13

Hei Julia!

Harmaat on virkattu 4,5mm koukulla.Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::