VARASTOSTA KESÄVAJA

Liikala Mervi 13.07.2014 12:54:33

Kun muutettiin tänne Kaivelin taloon viime vuonna, tiesin överin sisustustyylini kokeva kovan kolauksen. Enää en vois tehä ykspuolisia sisustusratkasuja, vaan pitäis kuunnella toistaki... Se oli vaikeaa, mutta lopulta todella palkitsevaa. Meillä on nyt koti, joka ei ole täynnä tavaraa ja on helppo pitää siistinä.

Koska olen luonteeltani kuitenkin vanhoja esineitä ja sälää rakastava, vanhaa roinaa ja sälää jäi muuton jäläkeen kaapit pullolleen. Osan laitoin äitin ja isän mukana takasin pohjanmaalle. Osan jopa möin kirpparilla.

Yhtenä päivänä sain kuitenkin älynväläyksen, joka jollain ihmeen tavalla meni läpi myös Kaivelilta. Meillä on pihalla autotallin lisäksi pienempi varastorakennus, jossa takaosassa on takkapuut ja etuosassa noin 15 neliön varasto nosto-ovella. Siellä on pietty kaikkea puutarhaan liittyvää roinaa ja talvella siellä säilytetään puutarhakalusteet. Keväällä sitä siivotessani, sain ajatuksen tuunata siitä kesähuoneen!!!

Kun lupa tuli, eiku hommiin. Tyhjensin tilan takaosassa olevaan tyhjään puuvarastoon. Maalasin tilan valkoseksi, tein rakensin seinähyllyn ja sivupöydän tilan oikealle puolelle sekä SISUSTIN tilan. Rahaa kului 115€ (Maali 26€, Puutavaraa 18€, Vanhat naulat 18€, Sinkkipöntöt 47€ ja Sulevi Peltosen (Kotikadun Onni Partasen) Ossin kierrätyskeskukseen kierrätykseenn viemä ruma baarijakkara 6€. Tuolin pehmuste ja nahkajäljitelmäpäällinen on aivan hirveä (meinasin ensin purkaa), mutta juuri sen hirveyden ja entisen omistajan vuoksi niin kiehtova). Kaikki muu löytyi omista kätköistä ja sivupöydän raaka-aineet ilman velotusta Kaivelin veljeltä.

Avajaisia vietettiin perjantaina. Kutsuvieraana oli Kaivelin porukat ja veli perheineen. Poksautettiin kuohuvaa, tehtiin koko porukalle grillipitsaa ja jälkkäriksi syötiin mansikkakermatäytekaakkua. Kävin varta vasten ostamassa kahavin kanssa tarjottavalle konjakille lasit, mutta koko konjakki unohtu!!

Avajaisia varten vajaan vietiin myös vanha ruokapöytä. Pöytä taitaa jäähä sinne. Normiterassilla tuloo aina niin kauheasti, eikä siellä ole varjoa, niin vaja toimii ihan mielettömän hyvin kahvittelu- ja lehenlukupaikkana!! MINÄ NIIN TYKKÄÄN TÄSTÄ!!

Lauantaina kesähuoneessa kahviteltiin toiseen kertaan, kun avajaiskokoonpanon lisäksi myös Kaivelin muori oli kahvittelemassa.

Tässä ennen ja jälkeen kuvia:

Tervetuloa käymään kesävajalla

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE