AMMESMÄEN 60-LUVUN VALAISIMEN TUUNAUS VOL. 2

Liikala Mervi 05.03.2017 10:15:50

Käsitöitten tekeminen on nyt totaalisesti pannassa käsien tulehuksien takia, joten tänne puolelle ei paljoakaan synny kirjotettavaa tai näytettävää. Säästelen käsiä koulutöihin ja tulevaan työssä oppimis jaksoon. Koulublogin puolella syntyyki asiaa. Käyppäs kurkkaamassa tästä linkistä.

Mutta tähän valasimeen: Tein viime keväänä blogikirjotuksen Ammesmäen mummolasta tulleesta valasimen tuunauksesta. Voit käyä kurkkaamassa kirjotuksen tästä linkistä. Tuo ensimmäinen valasimen osa on palavellu tosi kivasti olohuoneessa sohovapöyän päällä. Mä oon tykänny valasimesta kovasti, mutta kaapissa lojuvat valasimen kaks osaa oli silti koko ajan mielessä.

Sain aikaseks maalata loput osat ja hommata johot vasta hetki sitte. Kun valasin oli katossa, en ollu yhtään tyytyväine. Ei tullu hyvä! Valasimen sähköt ku ei oo pöyän keskellä, nii oon laittanu kattoon ripustuskoukun. Yhen valasimen johto näytti siinä vielä, mutta nämä kolome johtoa näytti hirveältä... Jos sähköt olis ollu keskellä pöytää, valasin olis näyttäny hyvältä. Tosi hyvältä!

Kaivelin ollessa reissussa päätin yhtenä siivouslauantaina kierrättää valasimien paikkoja ja tutkia, missä tämä valasin näyttäis hyvältä. Valasin jäi makkariin. Makkarin valasin lähti vierashuoneesee ja vierashuonee valasin olohuoneesee.

Alakuperänen valasin

Yksittäinen valasin olohuoneessa

Yksittäine valasin olohuoneessa

 

Kolomen valasimen setti olohuoneessa, ei näytä hyvältä!

 

Kokonaisuus makkarissa

 

Nyt näyttää hyvältä!

 ♥ Mervi ♥

 

 

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE