RAITATAPETTIA LANKOMIEHEN KOTITOIMISTOON

Liikala Mervi 29.10.2016 14:57:38

Siskon perhe kun rakensi taloa vuonna 2014-15, olin siskon apuna maalaamassa ja tapiseeramassa. Siskon kanssa tapiseeraaminen suju sillo tosi mallikkaasti ja myö hoijeltiinkin sitte heijän talon kaikki tapiseeraukset yhessä. Kun nyt sitte heijän autotallin yhteyteen valamistuvassa kotitoimistossa tarvittiin tapiseeraajaa, sisko pyysi mua taas avukseen. Tapetointi suoritettiin syyslomalla.

Siskolla ja sen miehellä on sivubisneksenä tarroja valamistava yritys ja lankomies teköö päivätöitä etänä kotoa käsin, joten tämä kotitoimisto oli suunniteltu näitä tarpeita ajatelle. Ja myös tästä syystä sisko oli antanu miehesä ihtenäisesti !! päättää tulevan kotitoimistosa värit. Värit on miehekkäät, työtilaa piristävät ja tyylikkäät.

Tapettina oli Eco Stripe, joka laitettiin tasaraitana koko seinän matkalle. Tapetin olis voinu laittaa myös niin, että joka toinen vuota on yhtä raitaa alempana.

Tapiseeraaminen suju jälleen kerra hyvi, sisko toimi hupulaisena ja minä päällepäsmärinä. Parissa kohtaa rupesin taas viilaamaan pilikkua, mutta sisko tiputti maan pinnalle. Niin se yhteispeli toimii meillä hienosti!

Välillä käytiin naapurissa meijän äitin luona syömässä lättyjä. Ne on oikeasti maaliman parhaita!!

 

 

 

 

 

 

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE