TOISEN ROSKA TOISEN AARRE

Liikala Mervi 15.11.2014 15:51:18

Oon aikasemmin laittanu blogiini kuvia sorvatuista lampunjaloista, jotka löysin Vimpelin sähkötyöstä. Ne on mulla aitiopaikalla edelleen ja tykkään niistä kovasti! Hauskaa, melekeen tasan vuos sitte!

Alajärvellä oli syyskuun lopulla peräkonttikirppis, jonne siskon ja kummitytön kanssa suunnattiin. Kummityttö löysi ISON Nasun, jota oli kovasti kallattu ympäri ämpäri. Mun silimät kiinnitti huomioon näihin sorvattuihin lampunjalakoihin. Myyjä vakuutteli kovasti niitten toimivan ja pyysi käymään kokeilemassa läheisessä kahvilassa töpseliä seinään. Täytyy sanoa, että empä olis uskonu itestäni, mutta marssin yhtään häpeää tuntematta nämä lampunjalat kainalossa kahvilaan. Pyysin vielä lamppua lainaan, että voin tastata lamput. Lamput toimi, kiittelin tuhannesti ja marssin tieheni. Maksoin lampunjaloista 25 euroa yhteensä ja olin hintaan todella tyytyväinen.

Kotona sisko sano, että oli vierestä kuullu myyjän kertovan: aatella, etten aamulla ees meinannu noita ottaa mukaan. Kenelle nuo ees nykyään kelepais. Mutta, olipa hyvä. Jollekki sattuu kelepaamaan!!

Spraymaalasin lampun jalat mustalla mattamaalilla, koska se sopii nykyseen sisustusmakuuni aikas hyvinkin. Varjostimeksi ostin valakoset Ikean 36cm HEMSTA varjostimet.

Toinen lamppu on nyt olohuoneessa ja toinen makuuhuoneessa. T.Y.K.K.Ä.Ä.N ihan sikana! Varsinki tuo olohuoneen lamppu sopii nyt niin ihanasti tuohon, että!!

 

 

 

 

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE