MINERAALIMAALIA MAKKARIIN

Liikala Mervi 11.04.2015 21:08:08

Makkarin seinä oli v. 2013 tänne muutettaessa valkonen. Halusin maalata takaseinän, mutta väri oli kovasti hakusassa. Muistin ihastuneeni siskon olohuoneen remppaa tehessä siskon valihtemaan seinämaalin väriin. Noh, pieleen meni. Jostain syystä tuo siskon seinässä harmaalta näyttäny maali näytti omassa seinässä ihan vaaleanruskealta, jos ei jopa ihan vaaleanpunaselta!

Päätettiin Kaivelin kanssa, että saa jäähä silleen. Sitten joskus... Googlailin ja haaveilin sillon tällön seinäpintoja ja seinämaaleja, mutta koskaan kuvan näyttäessäni en saanu hyväksyntää isännältä. Ruma, ei hyvä, näyttää betoniseinältä jne. jne.

Tähän Bloom mineraalimaaliin törmäsin myös netissä, jopa näytin kuvaa Kaivelille. En muista minkä vastauksen sain, mutta tämä maali jäi lähtemättömästi. Joskus myöhemmi jossain sivulauseessa sainkin luvan seinän maalaamiseen. Vähän kierrellen ja kaarellen kerroin Kaivelille minkälainen seinästä olis tulossa... Toteutuksen suunnittelin varta vasten Kaivelin Levin reissun ajalle. Linkkejä ja ohjeita esim. täällä ja täällä.

Tökötti laitettiin pieninä määrinä seinälle teräslastalla ja levitettiin vaahtomuovitelalla. Väri on marmori. Huomasin, että telaa pitää liikutella kovalla voimalla ja mielellään sivuttaisia liikkeitä tehen. Muuten lasikiteet jää heleposti pyöreän muotoon ja on typerän näkösiä. Tökötti oli heleppo laittaa. Toivottavasti vieno haju häipyy nopeasti, koska Kaiveli tuloo huomenna kotiin. Mitähän se tuumaa???? Minä TYKKÄÄN!!

 

 

 

Ai niin, maalasin mä vielä nuo sängyn päädyn puuosat pyökistä mustaksi ja spreijasin nuo yöpöyän lamput mustalla. Nyt nekään ei häirihte silimää!!

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE