SINISTÄKÖ LASYYRIÄ TAKAN TAUSTASEINÄÄN??

Liikala Mervi 12.04.2015 14:41:22

Muutettaessa 2013 tänne maalle, kuten monet muutkin seinät täällä, oli takan taustaseinäkin valakonen.

Olohuoneen muut seinät maalattiin samalla valakosella päälle, mutta tuohon takan taakse haluttiin (halusin) laittaa korostusmaali.

Maaliksi valikoin silloin tumman harmaan, joka näytti lopulta kuivuttuaan aivan siniselle!! Seuraavana päivänä maalasin seinän päälle nopeasti korjaavan kerroksen vaalean harmaalla Tunto hienolla. Tein seinään harjalla kuvioita. Seinästä tuli muka ihan kiva vai tuliko sittenkään... Mää jäin kaipaamaan jotenki tummempaa sävyä.

Kuten kävi makkarin seinälle, seinä päätettiin jättää silleen ja korjata se sitten joskus. Kun kävin tänä keväänä ostamassa mineraalimaalia makkarin seinään, mineraalimaalin vieressä oli saman sarjan lasyyri. Normaalisti tuota lasyyriä käytettäis sen mineraalimaalin päälle. Minä tein kaupassa pikapäätöksen ja päätin käyttää sitä takan taakse seinään. Väri tuossa lasyyrissä on grafiitin harmaa.

Viestitin Levillä olevalle Kaivelille ja tarkistin seinän maalaamiseen annetun vanhan valtuutuksen olevan edellee voimassa. Lauantaiaamuna tein valmistelutyöt ja voilaa, seinä oli maalattu alta aikayksikön!

 

Mutta, seinä näytti taas siniseltä, varsinki iltavalastuksella!! Oikeasti meinasin päästää illalla saunan jäläkeen itkun. Päätin kuitenki oottaa sunnuntaina Leviltä palaavan Kaivelin mielipidettä seinästä. Jos se sanoo sininen, se on sininen. Näillä ajatuksilla sain unen päästä kiinni aika levollisena. Sunnuntaiaamuna kuitenkin pokka petti ja sekunti sen jälkeen olin jo maalaamassa piisiä valakosella maalilla. Ja täytyy sanoa, että kannatti! Piisiä ei ollu maalattu Tunto hienolla kuten tuo tv:n takana oleva seinä ja lasyyri näytti tasasella pinnalla tosi tökerölle. Kuvissa se ei näytä niin tökerölle, kuin se oikeasti. Nyt kun piisi on valakonen, taustaseinäkään ei näytä yhtään niin siniselle. Se on harmaa!

 

Ja mikä parasta, Leviltä palaava väsynyt "laskettelija" totesi seinän olevan ihan hieno. Pohojanmaalla se ihan hieno tarkottaa jotain aivan muuta, mutta täällä se tarkottaa ihan hienoa. Makkarin seinästä sain kehut, että se näyttää tosi hienolle. Pisteet kotiin siis, well done minä!!

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE