ISABELLATUUNAUSTA vol. 3

Liikala Mervi 25.04.2015 14:15:47

Ensimmäinen Isabellani oli tämä tv-taso, jonka ostin Alajärveltä 1997 ja maksio muistaakseni 2250 markkaa. Tv-taso lähti muuttokuorman mukana etelään samana vuonna ja sillä tiellä se on edelleen.

Vuosien varrella ostin Isabella sarjaa lisää, sillä sitä valmistettiin Lahessa ja sitä sai monesti II-laatuisena kerran vuojessa pidetyillä alepäivillä. Osan Isabella sarjan kalusteista möin ystävälleni, kun muutettiin tänne maalle.

Isabella sarjan kalusteita oon tuunannu useasti ennenki. Eka tuunaus löytyy tästä klik, vol. 2 tuunaus tästä klik ja herranjestas, se vika täällä maalla tehty taitaaki olla ihan kokonaan raportoimatta!!!!! Eli lisättäköön se siis tähän vol. 3 tuunausraporttiin!!

Tuunaukset on tehty Mastonin petsilakalla. Sävy tumma pähkinä. Pohjatöitä en tehny mitenkään vikassa projektissa, mutta ekassa kyllä. Eli jos alotat rojektin, kehotan ensi hiomaan pinnat ensin santapaperilla (hiekkapaperilla), pyyhkimään ne pölystä ja vasta sitte maalaamaan. Maalaamisessa käytin vaahtomuovista pensseliä. Petsia pintaan pariin otteeseen. Petsausten välillä kannattaa antaa petsin kuivua, mutta voit alottaa alusta kun oot saanu lopetettua. Sitte annetaan pintojen kuivua ja kuivumisen jäläkeen hiotaan niin paljon petsiä pois kun itestä tuntuu hyvältä.

Tässä vol. 3 vaiheessa vaihoin vetimet tommosiin etikettivetimiin. Vetimet tilasin Quriosa Interior nettikaupasta. Linkki tässä. Vetimet on vanhan sinkkiset, mutta mä maalasin ne mustaks. Eka meinasin tohon makkarin lipastoon jättää sinkkiset vetimet. Ei ne näyttäny hyviltä ja parin päivän päästä töpötin ne mustaks.

Ekana kodinhoitohuoneessa oleva lipasto. Tästä lipastosta koko tuunausvimma siis alko vuonna 2009. Tämän vedintuunauksen tein siis jo pari vuotta sitte.

Tässä makkarin lipaston tuunauskuvat ennen ja jäläkeen. Lipasto oli ainut männynvärinen kaluste meillä eikä tosiaan enää näyttäny silimään hyvältä. Nyt se istuu taas mukavasti sisustukseen ja näyttää taas jotenki TOSI ihanalta ja freessiltä!!

 

 

 

 

Se mun ensimmäinen Isabella,  se tv-taso, jököttää nyt autotallissa ja oottaa josko Kaiveli innostuis hommaamaan tuonne tontin nurkalle kallion päälle saunamökin...

♥ Mervi ♥

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE