Isabellat pähkinäaikaan vol. 2

Mervi Liikala 04.05.2010 15:48:16

Kuten kesällä ensimmäisessä Isabellat pähkinäaikaan -kirjoituksessani kerroin, sain huijattua paikallisen, erittäin seksikkään ja komean kaivinkonekuskin muuttamaan nelisen vuotta sitten luokseni. Hän toi mukanaan ihania tummanruskeita kalusteita... Ei enää minun männynväriset lipastot sopineet  niiden viereen. Vuosia kalusteiden väriristiriidasta kärsien, päätin viimein petsata ne tummaksi!!

Kesällä petsasin eteisen lipaston ja nyt loman toiseksi viimeisellä viikolla pääsin vihdoin itsenikin taas yllättämällä maalaamaan lipaston päällä seinällä olevan lasivitriinin. Päätöksestä astioiden ja ovien purkuun ja siitä maalaamiseen kesti 10 minuuttia. Meillä tehään eikä meinata, äiti ruukaa meille aina opettaa!!

Tällä kertaa en hionut pintaa 00 santapaperilla laisinkaan, vaan maalasin suoraan pölyistä pyyhittyyn pintaan. Ihan hyvin petsi tarttui näinkin. Kestosta en voi sanoa vielä mitään!!

Kaunis tuli ja istuu nyt kokonaisuuteen paljon paremmin kuin männyn värisenä. Se meillä nukkuva seksikäs kaivinkonekuskikin tykkäsi. Sanoi, että no nythän nuo viskipullot näyttää tosi hyviltä tuolla kaapissa!!!
 


« takaisinKOMMENTIT

Kitta  03.02.2010 10:27:26

Heippa! "Eksyin" sattumalta blogiisi - ihana! Reipasta tekstiä ja homma kulkee kun luotijuna. Millä petsillä sait noin nätin kiiltävää vai onko petsin päällä lakka? Palaillaan taas!

Roosmari  03.02.2010 14:33:15

Heippa! Kiva kun eksyit blogiini. Niin, tekstin kirjottaminen tai puhuminen ei ole mun hommaa. Sanon tai kirjotan mitä pitää, yritän koreilla ja keksiä hienoja lauseita, mutta lyhyeksi ja koruttomaksi aina jää =) Mutta puhukoon kuvat puolestaan!!

Petsi on MASTONIN vesiohenteinen Clou Petsilakka, 250ml. Väri tumma pähkinä. Kodin Terrasta ostettu. Pintaa ei ole lakattu, suoraan purkista tuli tämä kiiltokin. On vähän siinä rajoilla, että onko minun makuun liiankin kiiltävä... Hyvä vetää pintaan ja on riittoisaa!!Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE