Custom made silityspöydänjalakapöydät

Mervi Liikala 24.07.2011 16:39:32

Pitkään sinnittelin huonolla, kirjoilla korotetulla sohvanvieruspöydällä, ennen kuin monien suunnitelmien ja piirrosten jäläkeen viimen oikeen kunnolla välähti. Välähys tarkottaa mun tapauksessa äkkäämistä ja ilosella mielellä aloinki sitte toteuttaa suunnitelmaani.

Ongelmahan oli alunperin siinä, että halusin justiin sohvan käsinojan korkuset ja sohvan syvyyden mittaset sivupöydät.  Eihän semmosia mistään valamiina löytyny!! Piti alakaa suunnittelemaan, kuinka ne vois heleposti ite tehä. Pöytälevyn valinta oli alunperinkin suunnitelmissa heleppo osuus, mutta jalat oli se ongelma. Metalliset: mistä/mitta, puiset: kiinnitys/ruuvien kannat jne.

Paikallisesta Robbarista löysin halavat välähykseen sopivat silityslaudat. Kodin Terrasta kipasin maalit ja levyt. Kaivelin upouudella hallilla on nyt omalla maalaus- ja kittaustyöllä ansaittu oikeus maalailla/tuunailla pieniä omia juttuja. IHANAA, kun on tilaa ja iso metallilaatikosto täynnä työkaluja!!! Kaiveli näki  mun touhut hallilla ja puisti päätään rumille jaloille... Vähän hulluna tais pitää!

Irrotin silityslaudan kannet, maalasin jalat ja kiinnitysosat mattamustalla. Levyt heitin kivikkoon, hypin päällä ja kivitin. Mukavaa ressin purkua!! Sitten hioin reunat ja laitoin petsilakan päälle. Jalakojen kiinnityksessä olikin mittaamista ja pilikunviilausta, mutta loppujen lopuks onnistu ihan hyvin. Tämmösten tekeminen on tosi kivaa ajanvietettä!!

Nyt on pöydät paikallaan. Pöydät on sopivan korkuset ja justiin oikean pituset. Vähän kiikkerät on, mutta kyllä näiden päällä Kaivelin lokalokaviski pysyy hyvin pystyssä!! Mää tykkään näistä!!

« takaisinKOMMENTIT

Hanna  16.04.2011 15:43:26

HIENOT tuli!! Kyllä sulla noita ideoita löytyy... =) Ja on näköjään järjestyskin muuttunu, tai ainakin siitä kun oon viimeks käyny =)Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE