HITSARIN TAKKARÄNKKY

Mervi Liikala 20.04.2013 14:18:30

Oon luvannu itelleni, etten kahmis Kaivelin kauhistukseks kaikkea vanhaa roinaa kotiin... Ihan kivasti meni. Yhtenä työpäivänä portin sulukureissulla huomasin vanhan tuorinrämän hylättynä vessateeseen rautaportaitten alle. Hieno tuoli, mutta roinaa. Olokoon, päätin!!

Pari päivää tuon tuolin olemassaolon hokaamisen jäläkeen näin jossain sisustusblogissa (kirotut blogit!!!) Pentikin kierrejakkaran. Kävin heti googlettamassa kyseisen tuolin. 120 € jakkarasta on mulle liikaa!!

Kunnes se inspiraatio päivä myöhemmin iski... Pentikin tuoli + vanha tuoli = tuunausprojektia pukkaa. Alotin töissä heti selevitysoperaation tuolin alkuperästä ja omistajasta. Tuoli oli hitsarin vanha ja hylykäämä. Työnjohtajan mielestä tuoli kuuluu roskiin. Minä olin eri mieltä!!!

Kiikutettuani tämän Kaivelin hallille tuunaukseen, tunsin suurta omantunnon tuskaa. Siitä huolimatta jatkoin inspiraatiota. Pääasiahan olis, ettei Kaiveli näkis tuolia ennen tuunausta. Kaiveli kuitenkin sattu paikalle hetki alotuksen jäläkeen. Tokas: tuosta ei sitte tuu mun työtuolia!! Minä siihen heti selittelemään, änkyttämään ja puolustelemaan, että ei juu tuu, mutta tää on kuule oikea hitsarin vanha tuoli. Teen tästä semmosen takkaränkyn, johon sitte kaikki teiän tuttavapiirin hitsarit aina uuessa talossa istutetaan. Eikö oo hieno idea??? Ajatus sai ehkä kuitenki vähäsen kannatusta, koska muita vastalauseita ei sen koommin kuultu.

Ossin kierrätystorilta löysin hetken kallattuani jonkin puuastian kannen 10 eurolla. Se sopi istuimeks mahottoman hyvin, mutta hiomista pitää vielä tehä. Ettei äitin sukkahousut vaan mee siinä rikki... hehehehehehehhheeeee...

Mitäs piätte?? Minä ainakin tykkään!! Mahottomasti!!

Mitähän Kaiveli sanoo kotiin tullessaan?????

Hitsarin hylykäämä tuoli Inspiraatio: Pentikin kierrejakkara, sivuille tästä

Hitsarin takkaränkky valamiina

Kyllä kelepaa puita takkaan heitellä tällä ränkyllä istuessa!!

Mervi

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE