Äijän palmubaarin leivät

Mervi Liikala 06.03.2011 19:21:49

Netti ja lehdet ovat pullollaan mitä erikoisempia ja fiinimpiä ruokaohjeita. Meillä syödään perusruokaa, possua ja kanaa perunan tai riisin  ja lehmänmaijon kera, sunnuntaisin herkutellaan riisipuurolla ja välillä nautiskellaan kunnon leivillä. Äijä on maailman paras aamu/krapulaleipien tekijä. Harvoin nautittuna tämä leipä saa kuolan ja rasvan valumaan suupieliä pitkin, eikä vaadi kummosempia raaka-aineita. Kotiruokaa, vaikka äijä haaveilee välillä lähtevänsä paistamaan näitä palmun alle rantabaariinsa...

Raaka-aineet: paahtoleipää, pekonia, munia, sipulia, cheddar juustoa, makkaraa ja mausteita maun mukaan.

Ohjeet: paista  pekonit ja siirrä ne sivuun, laita voita, heitä munat, makkarat ja sipulirenkaat pannulle (pannulla välillä ahasta), leivät paahtimen kautta pannulle. Juusto leivälle ja loput pannulta (muista pekonit) sitten siihen päälle niinku saat vaan pysymään.

« takaisin



KOMMENTIT

Makke  02.04.2011 07:50:02

Maistuis mullekin...



Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::







INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE