Äijän palmubaarin leivät
Mervi Liikala 06.03.2011 19:21:49
Netti ja lehdet ovat pullollaan mitä erikoisempia ja fiinimpiä ruokaohjeita. Meillä syödään perusruokaa, possua ja kanaa perunan tai riisin ja lehmänmaijon kera, sunnuntaisin herkutellaan riisipuurolla ja välillä nautiskellaan kunnon leivillä. Äijä on maailman paras aamu/krapulaleipien tekijä. Harvoin nautittuna tämä leipä saa kuolan ja rasvan valumaan suupieliä pitkin, eikä vaadi kummosempia raaka-aineita. Kotiruokaa, vaikka äijä haaveilee välillä lähtevänsä paistamaan näitä palmun alle rantabaariinsa...
Raaka-aineet: paahtoleipää, pekonia, munia, sipulia, cheddar juustoa, makkaraa ja mausteita maun mukaan.
Ohjeet: paista pekonit ja siirrä ne sivuun, laita voita, heitä munat, makkarat ja sipulirenkaat pannulle (pannulla välillä ahasta), leivät paahtimen kautta pannulle. Juusto leivälle ja loput pannulta (muista pekonit) sitten siihen päälle niinku saat vaan pysymään.
KOMMENTIT
Makke 02.04.2011 07:50:02 Maistuis mullekin... |
Kommentoi
Ethän käytä kuvia ilman lupaani! |