RILLIPIZZAA

Liikala Mervi 09.11.2013 09:20:54

Melekeen joka kesä syntyy joku suosikkiruoka. Tänä kesänä suosikiksi on noussu tämä rillipizza ja porkkananyytit. Rillipizzaa ollaan tehty melekeen joka kerta, kun meillä on ollu vieraita kylässä. Ens kesänä on keksittävä joku muu hittiruoka!!

Kaiveli löysi ohjeen Iltalehen linkin kautta kotikokin resepteistä. Ohjeen pääset tulostamaan tästä linkistä!! Taikinasta tuloo kyllä heleposti 4 pizzapohjaa, jos ei halua ohjeen mukasta paksua pohjaa. Pohjasta tuloo ohuena todella rapea ja on tosihyvän makunen!!

Tomaattikastikkeen tein vaan simppelisti paseeratusta tomaatista, ketsupista, valakosipulista ja mausteista. Joka kerta tuli eri makusta... Täytteitä jokainen laittaa sitte oman makusa mukaan!! Meillä yleensä on kinkkua, pepperonimakkaraa ja juustoja. Paistuneen pohjan päälle ripottelen pizzamaustetta, mustapippuria myllystä ja rucolaa, nami nami!!

Tätä pizzaa tehtiin viimeksi pari viikkoa sitte ja samalla otin kuvat tätä varten. Kun on katto tossa terassin päällä, grillata pystyy ihan mahtavasti vielä näin marraskuussaki!! Luksusta!! Ehkä kun lumi on tullu, siirretään rilli autotalliin eikä varastoon. Autotallissahan on hyvä rillata??

 

Koska meiijän kylällä saa "pahoja" vierotusoireita punaviinin juonnista, "AI JUMALAUTA, ETTÄ PUNAVIINI ALKAA PANETTAA!!" erään kylänmiehen sanomana ja lähipiirin miesten jankkaamana, suosittelen isossa seurassa tekemään punaviinistä laimeampaa versiota SANGRIAA.

Ohjeitahan Sangriaan on netti pullollaan. Minun oma resepti on tosi simppeli: punkkua ja zuppia (7up) 50/50, loraus appelsiininmakusta Funlightia sekä sekaan rutistettuja appelsiinin ja sitruunan viipaleita. Viipaleita lasiin jääpalojen kera ja juoma on valamis!!


Mervi

« takaisin

Kommentoi

Nimesi :
Sähköpostisi :

Teksti :

Vahvistuskoodi:
CAPTCHA Image

Päivitä:

Reload Image

Anna koodi::INFO

Ethän käytä kuvia ilman lupaani!


LATEST IN CATEGORY
ARCHIVE